Dennis Man, luat în vizor de noul antrenor al Parmei. Ce mesaj i-a transmis acesta

Dennis Man Parma Serie B Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 18:27
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 18:33

Giuseppe Iachini, noul antrenor al Parmei, speră să-l readucă pe Dennis Man la forma pe care acesta o arăta în momentul în care a ajuns în Italia.

Antrenorul este de părere că Man ar trăbui să arate mai multă dăruire la antrenamente și va trebui să se pregătească mai intens pe viitor dacă va dori să fie din nou unul dintre pilonii echipei.

„Trebuie să mă gândesc la toți jucătorii nu numai la Dennis Man. El face parte ca toți ceilalți din echipă și are calități extraordinare. Eu am fost adus aici ca să scot maximum din toți jucătorii, caracter, implicare.

Giuseppe Iachini: „Sper să redevină un jucător important pentru echipă”

Lucrez cu Dennis la fel cum lucrez și cu ceilalți jucători, pentru a încerca să-l fac să redevină un jucător important pentru echipă, care să se implice mai mult. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe. Dar acest discurs li se aplică tuturor. Dennis urmează același drum ca și ceilalți fotbaliști de la club”, a spus Giuseppe Iachini, potrivit parmalive.com.

Dennis Man a marcat 2 goluri în 7 meciuri din Serie B pentru Parma, în acest sezon. În sezonul trecut, el marcase tot două goluri, dar în 14 meciuri de Serie A.

11 milioane de euro i-au plătit cei de la Parma lui FCSB pentru Dennis Man.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!