VIDEO Detalii importante despre plecarea lui Dennis Man de la Parma

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 10:08
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 10:02

Dennis Man a ajuns la Parma în urmă cu un an.

Atacantul are un sezon slab, însă speră să își revină și să demonstreze că este un fotbalist de perspectivă. Victor Becali a vorbit despre situația lui Dennis Man, spunând că nu este încă momentul să se discute despre un transfer.

Detalii importante despre plecarea lui Dennis Man de la Parma

Marcator al unui gol în duelul cu Liechtenstein, pentru echipa națională, Man a intrat în dizgrația antrenorului Enzo Maresca, din cauza lipsei sale de motivație sportivă. Galatasaray și Fenerbache se interesează de el.

Lucrurile sunt clare. A fost o perioadă în care nu a intrat în planurile antrenorului, iar acum trebuie să demonstreze când intră pe teren. La fotbal așa este, trebuie să arăți pe gazon, când ești folosit, că ești bun. Nu se pune problema să nu fie liniștit, nu sunt alte lucruri la mijloc. 

Despre o plecare în iarnă nu putem vorbi. Nimic nu se știe de acum, cine știe ce se va întâmpla peste o lună sau două. Lucrurile se pot schimba de la zi la zi. Nimeni nu poate exclude asta, dar în acest moment nu putem vorbi despre un transfer. El trebuie să se concentreze la ce are de făcut pe teren”, a declarat Victor Becali pentru ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!