SCANDAL URIAS dupa ce Tamas a ramas dupa gratii: "Daca era israelian, era deja liber!" Primele imagini cu Tamas dupa ce a fost ARESTAT in Israel! VIDEO

SCANDAL URIAS dupa ce Tamas a ramas dupa gratii: "Daca era israelian, era deja liber!" Primele imagini cu Tamas dupa ce a fost ARESTAT in Israel! VIDEO

Cei de la Hapoel Haifa au atacat dur decizia judecatorului de a prelungi perioada de arest a lui Gabi Tamas pana duminica.

Gabi Tamas a primit o lovitura dura miercuri din partea judecatorului - daca initial a acceptat solicitarea ca Tamas sa fie arestat la domiciliu, si-a schimbat decizia dupa apelul facut de Politie. Conform Sport5 din Israel, cei de la Hapoel Haifa sunt furiosi dupa aceasta decizie iar Ambasada Romaniei ar putea sa intervinta!

Antrenorul celor de la Hapoel a vorbit cu Tamas: "Toata lumea spera sa scape repede" a spus Sharon Mimer. Mai duri au fost oficialii clubului care considera ca decizia judecatorului este legata doar de faptul ca este vorba de un jucator de fotbal strain: "Daca era israelian, ar fi fost liber si nici macar nu era arestat la domiciliu!" au comentat acestia in discutii interne, scriu cei de la Sport5.

Conform jurnalistilor israelieni au fost stabilite contacte intre club, jucatori si Ambasada Romaniei, urmand ca aceasta sa intervina pentru a-l ajuta. In acest moment, cei de la Hapoel Haifa isi ofera sprijinul legal.

Cei de la Sport5 au publicat si primul clip cu Tamas in arest! Chipul jucatorului roman este insa blurat!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Campania de vaccinare anti-Covid suferă modificări în mers. Românii care se vor putea vaccina fără programare
BRAT

Modifică setările cookies