"E FURIOS! Ce mai vor de la el?" Primele cuvinte spuse de Tamas dupa ce a aflat ca ramane in AREST pana duminica! Clubul amana decizia

"E FURIOS! Ce mai vor de la el?" Primele cuvinte spuse de Tamas dupa ce a aflat ca ramane in AREST pana duminica! Clubul amana decizia

Gabi Tamas a petrecut a 3-a noapte la inchisoare si va fi eliberat abia duminica!

Fundasul roman, Gabriel Tamas, a fost arestat luni noapte in Israel dupa ce a fost prins baut la volan cu o alcoolemie de 3 ori mai mare decat cea permisa de lege. Tamas conducea cu o viteza de 205km/h! Audiat in urmatoarele 2 zile, Gabi Tamas a fost reprezentat de un avocat trimis de club ce a cerut ca jucatorul sa fie arestat la domiciliu.

In prima zi judecatorul a decis amanarea, pentru ca miercuri sa accepte solicitarea avocatului lui Tamas dupa aproape 2 ore de audieri. Insa Politia din Israel a facut apel la decizie iar judecatorul a decis ca Tamas sa ramana in arest pana duminica, 31 martie, la ora locala 12.00, cand va avea loc o noua audiere!

Jurnalistii de la Sport1 scriu ca Tamas a fost furios dupa decizia judecatorului: "Ce s-ar putea intampla daca sunt arestat la domiciliu?" ar fi spus Tamas. "E furios! El se simte prost dupa toata intamplarea, insa ce se mai poate intampla? Carnetul i-a fost suspendat, ce mai vor de la el?" a spus un apropiat al lui Tamas, citat de cei de la Sport1.

Clubul lui Gabi Tamas, Hapoel Haifa, s-a declarat dezamagita de incident, dar si de faptul ca alte persoane din cadrul clubului nu l-au oprit pe Tamas sa se urce la volan dupa petrecerea CEO-ului celor de la Hapoel. Totusi, israelienii scriu ca cei de la Hapoel amana o decizie in privinta jucatorului dupa ce va fi eliberat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis l-a invitat pe Joe Biden în România: Doresc să continuăm discuţia din 2015
BRAT
Modifică setările cookies