Viitorul lui Mutu a fost ANUNTAT! Ce se intampla dupa meciurile in care a fost IGNORAT la Ajaccio

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 14:54

	Viitorul lui Mutu a fost ANUNTAT! Ce se intampla dupa meciurile in care a fost IGNORAT la Ajaccio

Mutu a fost de Ravanelli in afara lotului in ultimele doua meciuri ale lui Ajaccio.

Presa din Franta a anuntat interesul lui Mutu pentru piata din golf, unde ar vrea sa-si incheie cariera pentru milioanele seicilor. Agentul jucatorului, Victor Becali, nu vede nicio posibilitate ca 'Briliantul' sa ajunga in acest moment la arabi. Piata de transferuri e inchisa, iar Mutu se simte bine in Corsica, deci nu are motive sa plece.

'Emiratele Arabe? Mi se pare un lucru greu de facut avand in vedere ca perioada de transferuri e inchisa in zona Golfului. Nu stiu de unde a aparut zvonul asta, mai ales ca lui Adrian ii e bine la Ajaccio. Se intelege bine cu antrenorul si pot sa confirm ca va ramane acolo", a spus Victor Becali pentru tuttomercatoweb.com.

Nici macar pe banca in partidele cu Lyon si Montpellier, Mutu a primit explicatii vagi din partea lui Ravanelli. In fata presei, italianul a explicat de ce nu-l foloseste: "L-am vazut obosit, a tras tare la antrenamente!"

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT