CM 2014

"Imi vand casa si familia! Mama are prea multa energie la 75 de ani!" Motivul e ULUITOR: vrea sa cumpere un jucator de la Mondial

Un fan si-a pus familia si casa la vanzare dintr-un singur motiv - pentru ca echipa lui de suflet sa-l poata avea pe cel mai bun portar de la Mondial!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Iunie 2014, 13:45
Data actualizarii: Sambata 28 Iunie 2014, 13:55

 

Vrea 10 milioane de euro

Un fan al celor de la Ajaccio a decis o adevarata nebunie. El s-a decis sa-si puna la vanzare casa si intreaga familie! Motivul? El vrea sa foloseasca acesti bani pentru ca Ajaccio sa-l poata pastra pe Guillermo Ochoa! Portarului de 28 de ani ii expira contractul in cateva zile si va putea pleca liber la alta echipa.

Ochoa a impresionat la Campionatul Mondial, primind un singur gol si reusind parade fenomenale, mai ales in partida cu Brazilia, incheiata 0-0. Fanul francez a pus online anuntul - pe langa apartamentul de 99 metri patrati aflat in centrul orasului, el isi mai vinde sotia de 39 de ani, doi copii cu varste de 9 si 14 ani si pe mama sa, cea pe care o descrie ca fiind "foarte activa in ciuda faptului ca are 75 de ani"!

Pretul pe care il doreste este de 10 milioane de euro, "suma care ar fi suficienta pentru a-l tine la echipa pe numarul 1 din poarta Mexicului"

Modifică setările cookies