Mutu nu mai prinde lotul la Ajaccio! Ravanelli a explicat motivul pentru care Mutu nu mai joaca: "A tras tare si e epuizat!"

Autor: Sport.ro
Luni 30 Septembrie 2013, 07:45
Mutu nu mai prinde lotul la Ajaccio! Ravanelli a explicat motivul pentru care Mutu nu mai joaca: "A tras tare si e epuizat!"

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Adi Mutu a ajuns intr-o situatie foarte dificila la Ajaccio. Titular cert in startul sezonului, Mutu nu a prins nici macar banca in ultimele 2 partide de acasa ale lui Ajaccio, cu Lyon si Montpellier.

Antrenorul echipei, Fabrizio Ravanelli a incercat sa explice situatia lui Mutu - italianul a dat de inteles ca Mutu nu e bine pregatit din punct de vedere fizic: "L-am vazut sambata dimineata si acuza o stare de oboseala. E de vina saptamana dura de pregatire, a tras tare la antrenamente" a declarat Ravanelli pentru L'Equipe.

In schimb, celalalt roman al lui Ajaccio, Stefan Popescu, a fost titular in partida incheiata 1-1 cu fosta campioana a Frantei. Montpellier nu a reusit sa se impuna desi a condus cu 1-0 si a avut un om in plus inca din minutul 10! Popescu a fost schimbat in minutul 56 cu Belghazouani

Al doilea vârf al pandemiei de COVID-19, în România. Cum a evoluat numărul îmbolnăvirilor și cel al deceselor
BRAT