VIDEO! Cum arata o zi din viata lui Ricardo Farcas, romanul de la Ajax Amsterdam: "Va fi noul Chivu!"

Este stangaci, a fost transferat de Ajax in urma cu 4 luni si joaca pe postul de fundas central - Ricardo Farcas este primul roman care ajunge la academia lui Ajax.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Decembrie 2016, 17:44
Data actualizarii: Vineri 23 Decembrie 2016, 17:44

De 4 ori castigatoare a Cupei Campionilor Europeni sau Champions League, Ajax Amsterdam este recunoscuta in intreaga lume pentru jucatorii exceptionali crescuti si modelati in academia clubului.

Chiar daca este departe de gloria din anii 70 si anii 90, Ajax lanseaza in continuare staruri, nume precum Luis Suarez sau Christian Eriksen fiind o demonstratie a faptului ca Ajax continua traditia.

Cristi Chivu este jucatorul roman care a scris istorie la Ajax iar pe urmele lui o ia acum Ricardo Farcas, un pusti de doar 16 ani din Oradea care a fost ochit de Ajax vara trecuta. A ajuns la academia clubului iar aceasta prezinta de cateva zile cativa jucatori talentati care reprezinta viitorul clubului.

Episodul 5 a fost despre Farcas. Acesta a reusit in doar cateva luni sa vorbeasca destul de bine limba olandeza, avand cursuri in fiecare saptamana. Il ajuta si faptul ca il are alaturi pe "fratele mai mare", George Ogararu.

"Prima data cand l-am vazut am avut impresia ca il vad pe Cristi Chivu" spune George Ogararu despre tanarul oradean nascut in iunie 2000.
 

Modifică setările cookies