Vestea venită din Italia: Napoli nu a renunțat la Radu Drăgușin! Englezii au reacționat imediat

radu dragusin Napoli Tottenham Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 16:49
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 16:49

Radu Drăgușin a jucat foarte puțin după transferul la Tottenham din iarnă, dar fundașul român a încheiat sezonul în forță.

La ultimele trei meciuri ale lui Spurs, Radu Drăgușin a fost titular, iar prestațiile internaționalului român au fost foarte apreciate.

Italienii anunță că Napoli speră în continuare la Radu Drăgușin

După declarațiile făcute de Florin Manea, care a spus că Radu Drăgușin ar putea lua în considerare despărțirea de Spurs în condițiile în care nu va primi mai multe minute în următoarea stagiune, au apărut zvonuri conform cărora fundașul ar fi ajuns din nou pe lista lui Napoli. 

Conform Il Matino, Napoli nu a renunțat încă la pista Drăgușin, chiar dacă fundașul român a fost titular la Tottenham la ultimele trei partide. Primii care au anunțat intențiile lui Napoli au fost britanicii de la The Sun, care au scris că italienii vor încerca să îl transfere în această vară pe Drăgușin, la doar câteva luni după ce fundașul a ajuns la Spurs.

Football Insider a dezmințit acest zvon, englezii au transmis că Tottenham nu are nicio intenție să renunțe la internaționalul român, iar Florin Manea a dezvăluit că Ange Postecoglou i-a promis lui Drăgușin că îi va acorda mai multe minute în următorul sezon.

Italienii de la Il Matino susțin însă că Napoli nu a renunțat la Drăgușin, în ciuda faptului că Tottenham nu vrea să îl cedeze pe fundașul român. Conducerea lui Napoli crede că îl poate convinge pe Drăgușin să revină în Serie A având în vedere că fotbalistul a fost mai mult rezervă la Spurs în primele luni petrecute de el în Premier League. Totuși, Napoli are și variante de rezervă: David Hancko (Feyenoord) și Nehuen Perez (Udinese).

Reacția englezilor despre zvonul transferului lui Radu Drăgușin

Reacția englezilor a venit imediat după anunțul făcut de publicația din ”Cizmă”. Britanicii au transmis că nu există nicio șansă ca Tottenham să îl cedeze în următoarea perioadă de transferuri pe Radu Drăgușin.

Totodată, aceștia au subliniat că nici fundașul român nu își dorește să părăsească echipa din Premier League.

Zvonul despre transferul lui Drăgușin nu are niciun sens, pentru că nu există nicio șansă ca Tottenham să ia în considerare vânzarea lui Drăgușin. Este extrem de puțin probabil ca fotbalistul de 22 de ani să insiste pentru un transfer, mai ales că a încheiat sezonul în forță”, au scris englezii de la Spurs Web.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!