Veste proastă pentru Radu Drăgușin! Englezii au dat un verdict dur + Nota primită de fotbalistul român în amicalul cu Newcastle

radu dragusin Newcastle Tottenham Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 15:54
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 16:00

La doar câteva zile după încheierea sezonului din Premier League, Tottenham a disputat un meci amical cu Newcastle, la Melbourne.

Spurs a pierdut cu scorul de 1-1 (4-5 d.l.d.), însă Radu Drăgușin a fost din nou titular, iar evoluția fotbalistului a fost din nou apreciată de jurnaliștii din Marea Britanie.

Nota primită de Radu Drăgușin în amicalul cu Newcastle

Fotbalistul român a rămas pe teren până în minutul 71, când Ange Postecoglou l-a înlocuit cu Tyrese Hall.

Radu Drăgușin a primit nota 7.5 din partea celor de la Spurs Web. Britanicii au apreciat prestația internaționalului român și au remarcat că a fost pentru prima dată când Drăgușin a evoluat pe poziția sa preferată.

Prima șansă reală să îl vedem pe Drăgușin în poziția sa preferată, fundaș central, în dreapta. Pare că acolo va juca în viitor, ca rezervă a lui Romero. A părut foarte confortabil, puternic și liniștit”, au scris britanicii.

Concluzia trasă de britanici despre Radu Drăgușin

Mai departe, englezii i-au dedicat un material special fotbalistului român în care au speculat faptul că Tottenham va trebui să transfere în perioada de transferuri un fundaș central de picior stâng, iar Drăgușin va deveni rezerva lui Cristian Romero.

Chiar dacă a fost titular doar în câteva partide, a fost pentru prima dată când l-am putut vedea pe Drăgușin în poziția sa favorită, fundaș central în dreapta. Putem considera că Tottenham va transfera un fundaș central de picior stâng în această vară, iar Drăgușin va deveni rezerva lui Cristian Romero.

Spurs va avea nevoie de câte doi jucători pe fiecare poziție în următorul sezon pentru a concura în Europa. Din fericire, Drăgușin a arătat foarte puternic, concentrat și confortabil în meciul cu Newcastle”, au scris cei de la Spurs Web.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!