Veste de SENZATIE pentru Bourceanu! Un antrenor de MONDIAL l-a cerut in echipa lui pentru sezonul viitor. Cutremur la Trabzonspor

Veste de SENZATIE pentru Bourceanu! Un antrenor de MONDIAL l-a cerut in echipa lui pentru sezonul viitor. Cutremur la Trabzonspor

Trabzonspor l-a vrut pe Lucescu, dar s-a oprit la un alt nume de antrenor pentru sezonul viitor!

Bosniacul Vahid Halilhodžić (61) de ani va pleca de la nationala Algeriei dupa Campionatul Mondial si va semna cu Trabzon. Antrenorul le-a transmis directive clare oficialilor clubului la care joaca si Bourceanu. In afara de fostul capitan al Stelei si de portughezul Bosingwa, toti strainii din lot sunt disponibili pentru transferuri!

Halilhodžić a lasat sa se inteleaga ca vrea o reconstructie profunda a lotului si ca ii va lasa sa plece si pe cativa dintre turcii aflati acum in lot.

Sol Bamba (Coasta de Fildes), Paulo Henrique (Brazilia), Florent Malouda (Franta), Gustavo Colman (Argentina) si Marc Janko (Austria) vor fi cu totii lasati sa plece de Trabzonspor la prima oferta care sa convina clubului.

Trabzonspor a incheiat pe locul 4 ultimul sezon din Turcia si are ca obiectiv o participare in grupele Champions League in 2015-2016!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă privind împuşcarea ursului Arthur. Legea ar putea fi schimbată după cazul dezvăluit de Ştirile PRO TV
BRAT
Modifică setările cookies