Valentin Cojocaru Stranieri

Valentin Cojocaru a trecut prin clipe de groază! Cum a reușit portarul să fugă din Ucraina

Valentin Cojocaru a reușit să fugă din Ucraina, după două zile de panică.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 11:22
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 11:30

Fotbalistul crescut de FCSB, care a mai evoluat pentru Crotone, Frosinone, Apol. Limassol, Viitorul și FC Voluntari a ajuns la Dnipro, vara trecută, după ce Gheorghe Hagi a încasat 100.000 de euro în schimbul lui.

Portarul român a strâns 14 meciuri în actuala ediție din campionat, șapte dintre acestea fiind fără gol primit. Din păcate pentru el, invadarea Ucrainei l-a prins în țara de la nordul României, fiind obligat să părăsească cât de repede teritoriul.

Prosport spune că portarul a avut o misiune dificilă în tentativa de a evada din Ucraina. Cojocaru a fost nevoit să își abandoneze mașina pe drum. 11 fotbaliști de la Dniepor, croați, brazilieni sau argentinieni l-au însoțit.

Aceștia au plecat la 6 dimineața, după ce au făcut plinul de benzină la mașini și au pregătit și canistre, în portbagaj. Cu 20 de kilometri înainte de ontrarea în România, jucătorii au abandonat mașinile.

Aceștia au mers pe jos până la intrarea în România deoarece traficul era unul infernal, iar, dacă ar fi continuat să călătorească ”pe patru roți” ar fi pierdut timp prețios. La intrarea în România, un microbuz i-a preluat pe jucători și i-a transfer la București.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!