"Va spun eu ce se intampla!" Piturca a vorbit pentru prima data ingrijorat despre Chiriches si Maxim! Ce s-a intamplat cu ei:

Autor: Sport.ro
Marti 15 Aprilie 2014, 18:21

	"Va spun eu ce se intampla!" Piturca a vorbit pentru prima data ingrijorat despre Chiriches si Maxim! Ce s-a intamplat cu ei:

►Incepe saptamana mare in fotbal. Se poate intampla ORICE! Miercuri, 20.30: Astra - Petrolul, joi, 20.30: Dinamo - Steaua, in direct la ProTV

Victor Piturca a vorbit despre ce se intampla in ultima vreme cu Alex Maxim si cu Vlad Chiriches.

Daca Maxim a devenit rezerva la Stuttgart, fundasul lui Tottenham a revenit pe teren, dar nu a jucat prea bine.

"Va spun eu de ce nu joaca Maxim titular la Stuttgart. Echipa joaca mai mult defensiv acum, au primit foarte multe goluri. Orice gol se contabilizeaza si Maxim nu e foarte bun in defensiva. Sunt bucuros ca a marcat. Chiriches ma ingrijoreaza. Cred ca nu e pus la punct cu pregatirea fizica. In Anglia, daca nu esti atent, te executa imediat un atacant", a spus Piturca la Dolce Sport.

Despre Gabriel Torje: "El nu prea joaca la echipa de club, dar la nationala a avut evolutii foarte bune. Acum are o problema mare, n-a mai jucat de foarte mult timp. Trebuie sa-si gaseasca un club unde sa joace. E deja al doilea an cand ba joaca, ba nu joaca. La Granada mai juca, aici, la Espanyol, nu prea a evoluat", a spus Piturca.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies