UNIC IN FOTBAL! Ce se intampla cu Cosmin Contra dupa 2 ani in China. Va avea un contract de MILIOANE la Guangzhou

Autor: Sport.ro
Vineri 19 Decembrie 2014, 10:28

	UNIC IN FOTBAL! Ce se intampla cu Cosmin Contra dupa 2 ani in China. Va avea un contract de MILIOANE la Guangzhou

Contra e gata sa semneze contractul carierei. Chinezii ii dau milioane de euro pentru a-l convinge sa plece din Primera!

Antrenorul roman inca nu s-a decis daca sa accepte sau nu. Contractul e insa foarte greu de refuzat. De negocieri s-a ocupat chiar presedintele lui Getafe, care i-a promis lui Contra ca va gasi postul liber la club peste doi ani, dava isi va dori sa revina. Pentru fostul antrenor al Petrolului va fi prosperitate financiara maxima in China. I se ofera doua milioane de euro pe an ca s-o faca pe Guangzhou R&F campioana.

"Nu mi-am facut bagajele, nu s-a semnat niciun contract. A aparut o stire ca am fost vandut la echipa din China, dar nu am semnat nimic. Nu e nimic oficial cu clubul din China. Nimeni nu stie situatia lui Getafe in momentul de fata. Nu as fi acceptat nici sa discut cu cei din China in momentul asta, dar am vorbit cu presedintele si am inteles cat de mari sunt problemele.

Am zis ca e OK, daca reuseste sa-mi faca si mie un contract bun si sa-mi spuna ca voi putea reveni dupa doi ani, e in regula. L-am inteles, probabil urmeaza sa fac acest pas. Avand in vedere posibilitatea de a ma intoarce la Getafe, am acceptat. Am pus eu piedici, dar presedintele lui Getafe mi-a negociat contractul, oferta e extraordinara. Sunt foarte multe cifre acolo, inca nu l-am semnat. Mai sunt detalii de pus la punct, acum pregatesc meciul de la Granada, vreau sa plec invingator, daca va fi sa plec!", a spus Contra.

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies