"La suma asta, trebuie sa te gandesti la familie!" Contra, anuntat oficial la Guangzhou. Primul transfer pe care il face in China

"La suma asta, trebuie sa te gandesti la familie!" Contra, anuntat oficial la Guangzhou. Primul transfer pe care il face in China

Cosmin Contra este noul antrenor al lui Guangzhou R&F. Chinezii anunta pe site-ul oficial numirea tehnicianului roman.

Este o despartire trista pentru Contra de Getafe, insa spaniolii l-au convins sa plece, dupa ce clubul a ajuns sa se confrunte cu probleme financiare. Pe site-ul oficial al clubului chinez, Contra este anuntat deja ca noul antrenor.

Angel Torres, conducatorul lui Getafe, a anuntat pentru Radio Marca din Spania ca antrenorul roman va ajunge in scurt timp in China pentru a semna contractul. Lui Getafe i-a fost imposibil sa-l mai tina.

"Cand ti se ofera de 10 ori salariul de aici, trebuie sa te gandesti la familia ta", a declarat Angel Torres de la Getafe.

"Contra a venit in cel mai prost moment posibil pentru un antrenor. Este tanar insa si va avea timp sa revina la Getafe", a mai declarat Angel Torres pentru Radio Marca.

Site-ul lui Guangzhou R&F anunta ca Getafe, Valencia si clubul chinez au cazut de acord si cu transferul lui Míchel Herrero, jucatorul lui Getafe in prezent, sub forma de imprumut de la Valencia. Acesta va fi primul transfer al lui Contra in China.
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies