Un hotel ii va purta numele lui Chiriches. A fost ridicat din banii platiti de Tottenham pentru fostul stelist. Urmatorul roman care va impresiona: "E mai rapid ca Sanmartean"

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 21:35

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

100 de mii de Euro din transferul lui Chiriches au ajuns la scoala de fotbal unde a crescut capitanul nationalei. Din acesti bani va fi ridicat hotelul ... Chiriches, in care vor sta micii fotbalisti.

Scoala de fotbal Ardealul i-a crescut pe Chiriches, Radut si Maxim. Urmatorul produs de export va fi ... Maxin. Pustiul e crescut de bunici. Parintii lui au plecat sa munceasca in America.

Maxin e din Bistrita ca si Sanmartean, insa idolul sau e Walcott, starul lui Arsenal. Mai are un model, pe Hamsik de la Napoli.

"Cu siguranta are viteza mai buna. Nu stiu daca are tehnica la nivelul lui Sanmartean, dar viteza cu siguranta" spune Claudiu Moldovan, antrenorul celor de la SC Ardealul

La scoala Ardealul se investesc deja banii din transferul lui Chiriches. Calin Moldovan, manager-antrenor de la SC Ardealul, spune ca hotelul Chiriches va avea si o sala care sa-i poarte numele jucatorului de la Tottenham, dar si cate una pentru Maxim si Radut.

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies