"Sper ca absenta lui Chiriches sa fie din cauza accidentarii." Surpriza pentru Messi cu Romania. Jucatorul care poate reveni la nationala

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 20:35

Nu-l vom avea pe noul capitan al nationalei la meciul anului, cu Argentina. Chiriches acuza dureri de spate, dupa noaptea furtunoasa de la Bucuresti.

Tottenham anunta ca va lipsi 6 saptamani. Chiriches va rata duelul cu Messi. Chiriches a apucat sa mai joace intr-un singur meci dupa noaptea de pomina de la Bucuresti.
 
Dupa 1-5 acasa cu City, Tottenham l-a tras pe linie moarta pe Chiriches. "Nu e pedepsit pentru ca s-a imbatat la Bucuresti. E accidentat." - anunta Tottenham.

"Eu sper sa fie din cauza accidentarii. Pentru el ar fi o experienta foarte buna sa joace contra Argentinei. Contra lui Messi de asemenea.", a declarat Gica Popescu.
 
 
Intrebat daca i se pare ca lui Chiriches accidentarea i se trage de la incidentul de la Bucuresti, Dragomir a declarat la Sport.ro:

"Nu, nu. Cand e sa te ia dracu, te ia din usa Bisericii. Cand incep ghinioanele sa curga.
"
 
Cu Argentina va lipsi Chiriches, dar ar putea reveni Mutu la nationala.

"Imi doresc sa joc pentru echipa nationala, nu impotriva lui Messi, ca deja am jucat impotriva lui Messi, dar Romania - Argentina, un amical cu stea in frunte ar fi foarte frumos.",
a declarat Adrian Mutu.
Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies