Dragomir, dupa ce a vazut imaginile cu Chiriches: "Cand te ia dracu, te ia si din usa Bisericii! Daca nu esti tare, iti pierzi mintile"

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 19:21

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV!Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Chiriches s-a accidentat la spate si va lipsi sase saptamani. El va rata meciul Romaniei cu Argentina. Fostul presedinte al Ligii crede ca Gardos si Chiriches sunt decisivi pentru echipa nationala.

Dragomir a vorbit si despre betia lui Chiriches. "Cand te ia dracu, te ia si din usa bisericii. Ati vazut ce a facut cand a venit in Romania. Cand incep sa curga banii, daca nu esti tare iti pierzi mintile", a comentat Dragomir.

"Romania are nevoie de Chiriches. Este un jucator foarte bun. El si Gardos trebuie sa fie mereu titulari", a mai spus Dragomir.

Jucatorul preferat al lui Mitica este Sanmartean. Fostul presedinte zice ca s-a certat de mai multe ori cum selectionerul Piturca din cauza mijlocasului. El il aseamana cu Hagi, Balaci si Ilie Balaci.

"Hagi, Ilie Balaci au fost jucatori extraordiari. Sanmartean este de o valoare incredibila. M-am certat eu si cu Piturca pentru el."
 

Barna: Trebuie un parteneriat cu BOR în campania de vaccinare. Bănescu: "E bine să ne amintim că avem 18 culte religioase"
BRAT
Modifică setările cookies