Un fotbalist roman risca inchisoarea in Italia! E acuzat ca a bagat un barbat in spital pentru doua luni

Un fotbalist roman risca inchisoarea in Italia! E acuzat ca a bagat un barbat in spital pentru doua luni

Vasile Mogos, fundas in varsta de 25 de ani legitimat la Cremonese, in Serie B, este cercetat pentru ca a bagat in spital timp de doua luni un barbat.

Vasile Mogos, fotbalist de 25 de ani de la Cremonese, nascut la Vaslui, este cercetat in Italia pentru ca a batut un individ la finalul anului 2016, scrie Gazzetta di Reggio. Acesta este acuzat alaturi de alti sase jucatori pentru altercatia care a avut loc intr-o discoteca.

Alaturi de Mogos, Simone Calvano (acum la Verona), Federico Angiulli (acum la Catania), Otin Hector Lafuente (acum in liga a treia spaniola), Raffaele Nole (Pro Piacenza), Jacopo Manconi (NOvara) si Marco Guidone (Padova) sunt acuzati ca au batut un tanar de 22 de ani, provocandu-i rani care au necesitat doua luni de spitalizare.

Fotbalistii au spus in fata anchetatorilor ca au vrut sa isi apere iubitele, dupa ce ei ar fi fost cei agresati de catre victima.

Vasile Mogos a mai jucat la Asti, Real Vicenza, Delta Rovigo, Lumezzane, Reggiana si Ascoli. In acest sezon, el a jucat 8 meciuri pentru Cremonese, marcand si dou agoluri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies