Olimpiu Morutan Alexandru Cicaldau Galatasaray Stranieri

Turcii au publicat salariile pe care le câștigă Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray

Galatasaray a transferat în vara anului trecut doi jucători din Liga 1, pe Olimpiu Moruțan (22 ani) și Alexandru Cicâldău (24 ani). 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 11:54
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 11:58

Tinerii fotbaliști români au avut un start bun de sezon sub comanda lui Fatih Terim, însă ulterior nu au reușit să mai impresioneze. Odată cu schimbarea antrenorului și numirea lui Domenec Torrent cei doi jucători și-au pierdut din protagonism la Galatasaray, iar criticile la adresa lor au început să apară

Turcii au contestat transferurile lui Moruțan și Cicâldău, pe care le consideră a fi nejustificate în contextul prestațiilor lor, dar și a poziției echipei din clasament. Galatasaray se află pe locul 15 în SuperLig, având 38 de puncte obținute în 30 de meciuri, fiind mai aproape de retrogradare decât de fruntea clasamentului. 

Salariile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, publicate de turci 

În cursul zilei de sâmbătă a avut loc o Adunare Generală Ordinară la Galatasaray, acolo unde au fost anunțate cheltuielile realizate în mandatul actualului președinte al grupării 'Cim Bom', Burak Elmas. În cadrul întâlnirii a fost tratat și subiectul salariilor jucătorilor transferați de Elmas, printre care se află și cei doi fotbaliști români. 

Fotospor a anunțat astfel care sunt salariile încasate de Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău în Turcia. Sursa citată informează că jucătorul de la FCSB, transferat pe 3.5 milioane de euro, încasează 330.000 de euro anual, având o clauză prin care salariul i se dublează în sezonul următor, adică ajunge la 660.000 de euro anual. Contractul lui Moruțan expiră în iunie 2025. 

  • 31 de meciuri a jucat Olimpiu Moruțan pentru Galatasaray, având 3 goluri și 5 assist-uri. 

În cazul lui Alexandru Cicâldău, mijlocașul a fost transferat de la Universitatea Craiova pe aproape dublul lui Moruțan, 6.5 milioane de euro, iar salariul său ar fi de 800.000 de euro. Contractul fotbalistului expiră în iunie 2026. 

  • 34 de meciuri a jucat Cicâldău pentru Galatasaray, având 5 goluri marcate și 3 assist-uri. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!