Torje poate prinde un super transfer in urmatoarele ore: un club de Liga a demarat negocierile pentru roman! Torje ar putea juca impotriva Stelei in grupe!

Autor: Sport.ro
Joi 29 August 2013, 13:59

	Torje poate prinde un super transfer in urmatoarele ore: un club de Liga a demarat negocierile pentru roman! Torje ar putea juca impotriva Stelei in grupe!

► IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: vineri 20:30 ”Atentie, baieti rai!” si sambata 20:00 “Bataie ca-n filme!”

Torje ar putea prinde un super transfer pe ultima suta de metri, cu trei zile inainte de incheierea perioadei de mercato in Europa.

Publicatia italiana tuttomercatoweb.com a anuntat in exclusivitate ca Schalke a demarat negocierile pentru transferul lui Torje.

Conform sursei citate, Udinese cere 4,5 milioane pentru mijlocasul roman, iar discutiile au fost incepute chiar la Monaco, acolo unde oficialii lui Schalke au mers pentru tragerea la sorti din aceasta seara.

Pentru ca a intarziat transferul lui Torje pana dupa data de 25 august, Udinese a evitat plata clauzei de 1 milion de euro catre Dinamo.

Schalke s-a calificat in grupele Ligii Campionilor dupa ce a trecut in playoff de PAOK Salonic si va face parte din urna a 2-a la tragerea la sorti.

Presa italiana a mai vehiculat si numele clubului Hamburg ca varianta pentru transferul lui Gabi Torje.

Captura foto: tuttomercatoweb.com

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT