Torje a avut nevoie de o ora de joc in Italia ca sa fie comparat cu un STAR al Barcei! Prima reactie dupa debutul cu doua pase de gol

Duminica 11 Septembrie 2011, 18:13

	Torje a avut nevoie de o ora de joc in Italia ca sa fie comparat cu un STAR al Barcei! Prima reactie dupa debutul cu doua pase de gol

Torje a debutat senzational in Italia. A reusit sa dea doua pase de gol si a fost de doua ori aproape de a marca.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Torje a jucat putin peste 60 de minute de la Udinese in debutul de campionat in Italia, iar presa italiana il lauda pentru foamea de fotbal total pe care a aratat-o.

Torje a fost comparat de italieni cu un star al Barcelonei, Alexis Sanchez, jucatorul plecat la Barcelona de la Udinese in aceasta vara.

"Udinese l-a gasit pe noul Alexis Sanchez dupa acest meci, iar asta este Torje, un jucator cu calitate si viteza", a scris La Repubblica dupa meci.

"Torje a jucat bine desi a avut numai 5 zile de antrenament cu Udinese, dar i-a lipsit norocul sa marcheze. A irosit doua faze importante de gol", a scris si Gazzetta dello Sport.

Vezi aici tot ce a facut Torje in Lecce 0-2 Udinese!

Captura foto: Gazzetta.it

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Gabriel Torje

Udinese

BRAT