VIDEO / Torje a dat doua pase de gol in 16 min si a fost aproape de doua ori sa dea gol! A iesit APLAUDAT de antrenor

Autor: Sport.ro
Duminica 11 Septembrie 2011, 17:57

	VIDEO / Torje a dat doua pase de gol in 16 min si a fost aproape de doua ori sa dea gol! A iesit APLAUDAT de antrenor

LIVESCORE din 165 de campionat pe mobilul tau - m.sport.ro!

Torje a prins in ultima clipa primul 11 al lui Udinese dupa ce doi jucatori s-au accidentat la incalzire si face pereche in atac cu Di Natale!  www.sport.ro ti-a oferit faza cu faza debutul lui Torje in Italia!

Fostul dinamovist a fost unul dintre cei mai buni oameni de la Udinese. A fost implicat in majoritatea actiunilor ofensive si a contribuit la ambele goluri. Putea si el sa marcheze, chiar de doua ori, insa a tras peste!

LIVE TEXT:

Min 1: Meciul a inceput cu Udine in atac.
Min 2: GOOOL UDINESE! Basta inscrie dupa o deviere a lui Torje la o centrare de pe partea stanga! Debut de vis pentru Torje! VEZI AICI VIDEO
Min 16: GOOOL UDINESE! Basta centreaza de pe partea stanga pentru Torje, pozitionat perfect in careu, romanul prelungeste pana al Di Natale, care inscrie cu o executie simpla din apropiere!
Min 20: Giacomazzi il agata din spate pe Torje si vede cartonasul galben!
Min 45+3: Torje aproape de gol! Di Natale ii paseaza excelent, peste  fundasul central advers, romanul incearca un lob de senzatie, dar mingea trece peste!
Min 45:4: S-a incheiat prima repriza!
Min 46: A inceput repriza a doua!
Min 59: Torje are inca o sansa incredibila! A primit o pasa excelenta, din prima, de la Di Natale, dar sutul sau de la marginea careului trece peste!
Min 67: Torje este inlocuit de Guidolin. Abdi intra in locul sau!

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT