Olimpiu Morutan Fatih Terim Galatasaray Stranieri

Terim a decis soarta lui Moruțan. Declarațiile tehnicianului după ultimele evoluții ale românului: "E greșeala lui"

Olimpiu Moruțan a ajuns la Galatasaray în vară, iar evoluțiile sale la echipa din Turcia au fost oscilante.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 10:18
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 10:23

Jucătorul român a fost titular în meciul din Cupa Turciei cu Denizlispor, echipă din liga secundă, meci pe care Galatasaray l-a pierdut cu 3-3 (5-6 d.l.d.p.).

Prestațiile mijlocașului au fost intens analizate de jurnaliștii din Turcia, iar în ultima perioadă s-a scris despre un posibil împrumut al acestuia în perioada de pauză din iarnă.

Cu toate acestea, Fatih Terim continuă să aibă încredere în Olimpiu Moruțan, explicând în cadrul unei conferințe de presă care au fost greșelile făcute de acesta. 

"Moruțan este un jucător bun, singurul lui minus este că nu știe să se arunce pe teren. Dacă ar fi căzut așa cum trebuie în anumite partide, adversarii ar fi primit cartonaș roșu. Este greșeala lui, dar își îmbunătățește abilitățile de la o zi la alta. Nu avem nicio îndoială despre calitățile sale. 

Este un fotbalist tânăr, a avut câteva evoluții foarte bune. Vor fi suișuri și coborâșuri. Trebuie să gestionăm problemele care apar la o echipă așa tânără", a declaray Fatih Terim.

Urmează un împrumut pentru Moruțan?

După meciul cu Adana Demirspor, Selcuk Inan (36 de ani), secundul lui Fatih Terim de la Galatasaray, care i-a luat locul principalului din cauza unei suspendări, a declarat: "Am vorbit cu antrenorul principal. Dacă nu ne putem îmbunătăți prin muncă, o vom face prin schimbări".

Fotomac susține că patru jucători sunt vizați de reacția lui Selcuk Inan: portarul Ismail Cipe, mijlocașii Olimpiu Moruțan și Ogulcan Caglayan, dar și atacantul Mostafa Mohamed.

Turcii susțin că Olimpiu Moruțan va fi împrumutat la o altă echipă, iar în cazul celorlalți se va căuta o cedare definitivă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!