Tătărușanu și Cordea au retrogradat! Unul dintre ei, trimis în "B" de echipa lui Tănase și Burcă

tatarusanu Arabia Saudita Cordea Stranieri Ciprian Tătărușanu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 23:45
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 23:45

Abha și Al-Tai, echipele românilor Ciprian Tătărușanu și Andrei Cordea, se despart de prima ligă saudită.

Ciprian Tătărușanu și Andrei Cordea nu vor mai evolua în prima ligă saudită din sezonul următor. Asta după ce echipele lor, Abha și Al-Tai, nu au reușit să obțină rezultatele necesare pentru a se salva de la retrogradare în ultima etapă a campionatului.

Pentru a se menține în prima ligă, Abha (echipa lui Tătărușanu) avea nevoie de o victorie în ultima etapă contra echipei deja retrogradate Al Hazem. Ciprian Tătărușanu a fost titular în poartă, iar echipa sa a condus cu 1-0 prin reușita lui Abdu din minutul 47. Speranțele de salvare s-au năruit totuși în ultimele 20 de minute, când Al Hazem a reușit să întoarcă scorul prin golurile lui Badamosi (58') și Al Thani (80'). Meciul s-a terminat 2-1 pentru Al Hazem, iar Abha a coborât pe locul 16, ultimul retrogradabil.

Al-Tai, echipa lui Cordea, învinsă și ea

Nici Al-Tai nu a reușit un rezultat mai bun. Echipa lui Andrei Cordea a jucat cu Al Okhdood, formația lui Florin Tănase și Andrei Burcă. Meciul a fost decis de golurile lui Saviour (42') și Tawamba (50'), Al-Tai pierzând cu 0-2. Echipa lui Cordea a terminat sezonul pe locul 17, penultimul retrogradabil.

Campionatul saudit a fost câștigat de Al Hilal, care a terminat la o diferență de 14 puncte de echipa lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

După ce echipele lor au retrogradat, cel mai probabil, Tătărușanu și Cordea își vor găsi noi angajamente pentru sezonul viitor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!