Tatarusanu, al doilea portar din TOP 5 campionate, peste De Gea, Oblak ori Ter Stegen. Clasament urias pentru portarul nationalei Romaniei

Tatarusanu, al doilea portar din TOP 5 campionate, peste De Gea, Oblak ori Ter Stegen. Clasament urias pentru portarul nationalei Romaniei

Ciprian Tatarusanu, portarul nationalei Romaniei si al lui FC Nantes, apare in topul celor mai eficienti goalkeeperi din top 5 ligi europene. Si nu oricum, ci plasat pe pozitia secunda!

Ciprian Tatarusanu ocupa locul 2 in topul portarilor cu cea mai buna eficienta. Acesta este depasit doar de Nick Pope, goalkeeperul lui Burnley.

Tatarusanu ii davanseaza in topul intocmit de The Sun pe David De Gea, Marc Andre ter Stegen, Jan Oblak ori Samir Handanovic.

Nick Pope, portarul de 25 de ani al lui Burnley, a salvat 94,4% dintre ocaziile adversarilor. Echipa sa a incasat 5 goluri in acest sezon, fiind pe locul 6 in Premier League.

Pe de alta parte, Tatarusanu, cu un procentaj de 91,3%, a luat tot 5 goluri, iar echipa sa e pe 4 in Ligue 1.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT