Ciprian Tătărușanu, lăudat de un câștigător de Champions League înaintea derby-ului cu Inter

Ciprian Tatarusanu AC Milan Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 20:00
Data actualizarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 20:39

Ciprian Tătărușanu o va înfrunta pe Inter, duminică, în etapa a 12-a din Serie A. 

Ciprian Tătărușanu (35 ani) a devenit prima opțiune pentru poarta lui AC Milan, după ce Mike Maignan (26 ani) a suferit o intervenție chirurgicală la mână, iar Stefano Pioli a mizat pe român în ultimele 6 meciuri. 

Cu toate că a primit 7 goluri în 6 partide, Mario Ielpo, fost câștigător al Champions Leagu cu AC Milan în 1994, este de părere că Tătărușanu le oferă siguranță colegilor săi și că evoluțiile sale au fost solide.

„Inter, Milan și Napoli sunt la același nivel, dar cred că, în ceea ce privește echipa, nerazzurri sunt cei mai puternici. Poate Milan ajunge la acest derby puțin obosită, dar, dacă te prinde cu garda jos, te rănește serios. Este un derby care se poate încheia la egalitate, depinde de fiecare jucător în parte, cu accent pe Ibrahimovic.

Dacă ne referim la portari, trebuie să intervin în favoarea lui Tătărușanu. Toată lumea îl critică și vorbește despre el. Nu sunt de acord. Nu este un fenomen, dar în poartă îți dă siguranță”, a declarat Mario Ielpo pentru Gazzetta dello Sport.

AC Milan și Inter se vor întâlni pe 7 noiembrie, de la 21:45, în etapa a 12-a din Serie A. Înaintea meciului, milanezii ocupă poziția a doua, cu 31 de puncte, iar nerazzurri se clasează pe a treia poziție, cu 24 de puncte. 

„Nu sunt rezerva nimănui”

Ciprian Tătărușanu a vorbit despre situația de la AC Milan. Românul a ținut să precizeze că nu este rezerva lui Mike Maignan și că se pregătește la capacitate maximă pentru a apăra poarta rossonerilor.

Nu sunt rezerva nimănui. În cariera mea au apărat în atâtea meciuri, am multă experienţă şi m-am antrenat întotdeauna la maximum pentru a fi pregătit la momentul potrivit, când a avut nevoie Milan", a declarat Tătăruşanu pentru ''Il Giornale”, citat de TuttoMercatoWeb.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!