TAMAS, prima declaratie dupa ELIBERARE: "Multumesc gardienilor, nu m-au lasat singur nicio secunda!" Mesajul fundasului

Autor: Sport.ro
Luni 01 Aprilie 2019, 15:50

Gabi Tamas a fost trimis in arest la domiciliu dupa 6 zile de detentie. 

Arestat pentru ca a condus sub influenta alcoolului cu 205 km/h, Gabi Tamas a fost trimis in arest la domiciliu pentru urmatoarele 6 zile de catre judecatori. La eliberare, Tamas le-a multumit celor din club, suporterilor lui Hapoel, dar si gardienilor de la inchisoare. Tamas considera ca s-a exagerat prin retinerea sa in arest timp de o saptamana.

"Vreau sa le multumesc presedintelui clubului, fanilor si prietenilor mei din Israel, dar mai ales gardienilor din inchisoare care m-au ajutat sa nu intru in depresie, nu m-au lasat pentru nicio secunda singur. Nu cred ca trebuia sa fiu implicat in haosul asta, au exagerat si m-au pus in inchisoare pentru o saptamana, dar asta e viata si mergem mai departe", a spus Tamas.

Tamas a primit si interdictie de a parasi Israel pana la finalizarea procesului sau. In plus, un angajat al clubului Hapoel Haifa trebuie sa stea tot timpul acasa alaturi de el. 
 

Avocat: Tamas a fost inchis prea mult!


Avocatul lui Tamas sustine ca jucatorul a fost dat exemplu pentru ca este faimos.

"Statul sustine ca Tamas este un pericol, dar acest proces este incheiat acum. Acum ne concentram pe principalele acuzatii, Tamas a fost tinut inchis prea mult, mai mult decat in orice caz din Israel, asta doar pentru ca e faimos. Tot cazul se va incheia intr-o saptamana", a spus avocaul lui Tamas, Tomer Nagola, potrivit Sport1. 

 

Procuror: Tamas, recidivist!


Pe langa faptul ca nu avea permis valabil in Israel si asigurare, Gabi Tamas era recidivist si reprezinta un pericol pentru societate, a anuntat omul care a cerut mentinerea jucatorului in arest. Tamas a mai fost prins de politie baut la volan in 2018.
 

Judecator: e pericol public atunci cand conduce beat cu viteza!

 

"Tamas a condus cu viteza exagerata in stare de ebrietate, acesta este cazul impotriva lui. E o figura cunoscuta, ar trebui sa fie un model. Dar atunci cand conduci beat pui siguranta celorlalti in pericol", a spus judecatorul. 


VEZI SI:

**Un toiag e aur, talismanul lui Becali pentru titlu :) Declaratii dupa victoria cu Craiova

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

România cere explicații Iranului, după atacul în urma căruia un român a murit. Ambasadorul iranian, convocat la MAE
BRAT
Modifică setările cookies