TAMAS ARESTAT | NU AVEA PERMIS VALID! Detalii exclusive de la audieri: "Vreau sa joc fotbal! Lasati-ma sa ma intorc in Romania"

TAMAS ARESTAT | NU AVEA PERMIS VALID! Detalii exclusive de la audieri: "Vreau sa joc fotbal! Lasati-ma sa ma intorc in Romania"

Tamas mai ramane in puscarie cel putin inca o zi!

UPDATE 19:49 Tamas in fata judecatorului: "Sunt de cateva zile in inchisoare si abia acum am pe cineva care sa-mi traduca si mie. Nu vreau sa ma intorc la inchisoare, vreau sa joc fotbal. Lasati-ma sa ma intorc in Romania!"

UPDATE 19:11 Tamas nu avea nici permis de conducere valid in momentul in care a fost prins de politie, luni seara.

UPDATE18:50 Judecatorul a decis amanarea sentintei cel putin pana maine, anunta sursele www.sport.ro. 20 de suporteri i-au fost alaturi lui Tamas la tribunal. Nu l-au impresionat pe judecator. Acesta a hotarat si ca presa sa-i poata publica numele lui Tamas in relatarile despre subiect, lucru interzis pana astazi.
________________________________________________________________________________________
Fundasul roman, Gabriel Tamas, a fost arestat luni noapte dupa ce a fost oprit de politie deoarece avea o viteza de 205km/h. Ofiterul prezent la fata locului a constatat ca Tamas bause iar testul efectuat a descoperit o alcoolemie de 3 ori peste limita impusa.

Audiat marti si miercuri, Tamas a ramas in arest, lucru care i-a revoltat pe fanii lui Hapoel Haifa. Acestia au anuntat ca vor veni la Tribunal pentru a-l sustine pe Tamas, cel care va fi audiat din nou astazi de la ora 12.00, sperand ca va fi eliberat dupa 5 zile petrecute in arest. "Nu este posibil ca jucatorul sa fie inca in arest, vom face orice pentru a-i ridica moralul" a spus unul dintre fani.

Cei de la Hapoel Haifa asteapta ca Tamas sa fie eliberat pentru a lansa propria investigatie in acest caz. Culmea, Tamas nu este principalul vizat al anchetei: "Sunt oameni care sunt cel putin la fel de vinovati ca jucatorul, este inadmisibil ca l-au lasat pe jucator sa urce la volan" a declarat patronul echipei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies