BREAKING NEWS | Judecatorii au luat in urma cu doar cateva minute decizia in cazul lui Tamas

BREAKING NEWS | Judecatorii au luat in urma cu doar cateva minute decizia in cazul lui Tamas

Gabi Tamas tocmai a aflat ca va fi eliberat dupa 7 zile de detentie!

UPDATE | Presa din Israel scrie ca judecatorul a motivat decizia prin faptul ca "Tamas este un pericol la volan. Daca nu mai are permis si nu va mai putea conduce pe teritoriul tarii, nu exista motive pentru ca el sa ramana in arest".

"Statul sustine ca Tamas este un pericol, dar acest proces este incheiat acum. Acum ne concentram pe principalele acuzatii, Tamas a fost tinut inchis prea mult, mai mult decat in orice caz din Israel, asta doar pentru ca e faimos. Tot cazul se va incheia intr-o saptamana", a spus avocaul lui Tamas, Tomer Nagola, potrivit Sport1. 


GABI TAMAS. Presa din Israel anunta ca fundasul Gabi Tamas (35 de ani) urmeaza sa paraseasca arestul dupa 7 zile de detentie.

Tribunalul Regional din Lod a decis sa respinga cererea procurorilor si sa il plaseze pe Tamas in arest la domiciliu, dupa ce fundasul, dar si alte 6 persoane apropiate, au platit o cautiune!

Tamas nu va mai avea voie sa conduca in Israel, iar pasaportul sau ramane pentru moment in custodia autoritatilor israeliene, ceea ce inseamna ca Gabi Tamas nu poate parasi tara.


VEZI SI:

**Un toiag e aur, talismanul lui Becali pentru titlu :) Declaratii dupa victoria cu Craiova

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies