Super Dan ar pune pana si Chelsea pe HOLD! Motivul de mandrie care il face sa ignore ORICE oferta in 2013

Dan Petrescu Dinamo Moscova Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Ianuarie 2013, 21:15
Data actualizarii: Sambata 12 Ianuarie 2013, 21:14

Petrescu a salvat-o pe Dinamo Moscova dintr-o situatie disperata si acum viseaza la obiective mari cu unul dintre cele mai importante cluburi ale Rusiei!

Super Dan recunoaste ca si-ar dori sa ajunga la Chelsea in viitor, dar nu are timp sa viseze pentru moment. E la unul dintre cluburile care au marcat istoria fotbalului! Petrescu le aminteste celor care cred ca ar fi trebuit sa aleaga un nume mai mare din Rusia ca portarul de legenda al Uniunii Sovietice din secolul trecut, Lev Yashin, si-a petrecut intreaga cariera la Dinamo.

"Nu am negat niciodata ca vreau sa ajung la un club cu pretentii. Am dat tot ce am avut peste tot pe unde am fost. Chelsea? E un vis pentru mine, insa si la Moscova imi e foarte bine. Orasul e extraordinar. Nu uitati, lucrez la clubul lui Lev Yashin. Argumentul asta e suficient pentru a le raspunde tuturor celor care pot sa spuna ceva rautacios despre Dinamo! Vrem sa obtinem rezultate mari aici, sa ii multumim pe suporteri si pe conducatori", a spus Petrescu intr-un interviu acordat Sport Express.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!