GALERIE FOTO Ce postează Ioana Tamaș, una dintre cele mai sexy neveste de fotbaliști

Ioana Tamas Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 08:03
Data actualizarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 11:49

Ioana Tamaș, soția fundașului Petrolului Ploiești, se numără printre cele mai sexy neveste de fotbaliști. Fie că se află la piscină, la sală sau la evenimente, bruneta știe cum să atragă atenția tuturor. Are o siluetă de invidiat, iar cu ținutele pe care le poartă încinge imaginația tuturor. Iată ce postează pe rețelele de socializare!

Bruneta este considerată una dintre cele mai sexy neveste de fotbaliști de la noi din țară, iar pe contul său de Instagram admiratorii nu se feresc să îi transmită tot felul de mesaje.

Este expertă în fitness de mai bine de opt ani, lucru pe care toată lumea îl observă, căci are o siluetă de invidiat. Pe contul de Instagram se postează des în ipostaze sexy, care antrenează imaginație oricărui bărbat.

„Pasiunea pentru fitness am descoperit-o după ce am adus-o pe lume pe fetița noastră, Selena, deoarece mi-am dorit întotdeauna să fiu o mamă tânără și în formă.

Am început să merg la sală pe vremea când soțul meu juca în Anglia, după care am revenit în România și am continuat activitatea alături de antrenoarea mea, Carmen Fit. Pot spune că ea m-a ambitionat și a făcut din asta propriul meu stil de viață. Nu pot fără”, declara Ioana Tamaș în urmă cu câțiva ani pentru Perfecte.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!