Stranieri

FOTO Sergiu Hanca, bornă importantă! Ce a realizat fotbalistul de la Cracovia

Sergiu Hanca a atins o bornă importantă în cariera sa.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 17:21
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 17:54

Fotbalistul din Târgu Mureș a ajuns, în acest an, la 100 de de meciuri jucate pentru echipa sa. Fotbalistul de 29 de ani are în prezent 100 partide în tricoul polonezilor de la Cracovia, locul 9 din prima ligă poloneză.

Sergiu Hanca, bornă importantă! Ce a realizat fotbalistul de la Cracovia

  • Sergiu Hanca dezvăluie care este cel mai bun transfer efectuat de Dinamo și ce șanse au „câinii” la un loc de playoff

Hanca a devenit căpitanul echipei la care a ajuns în ianuarie 2019, iar acum a fost felicitat de club, pentru borna atinsă de el. Internațonalul român a postat un mesaj pe pagina personală de Instagram.

Mai mult de 100 de meciuri pentru Cracovia. Nimic nu ma face mai mândru și mai fericit decât ultimii mei ani. Cu multe urcări și coborâșuri, țin mereu capul sus și lupt”, le-a transmis Hanca urmăritorilor de pe Instagram.

Cum a ajuns Hanca la Cracovia

În ianuarie 2019, Hanca a ales să plece din Ștefan cel Mare și a ajuns la Cracovia, pentru care a marcat de 17 ori în 100 meciuri.

"FC Dinamo Bucuresti si MKS Cracovia au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocasului Sergiu Hanca la clubul polonez. Clubul din Stefan cel Mare ii transmite fostului jucator dinamovist, prin intermediul site-ului oficial, mult succes in cariera!" au anuntat cei de la Dinamo pe site-ul clubului, în ianuarie 2019.

Dinamo (112 meciuri/20 de goluri), ASA Târgu-Mureș (77/4), FC Snagov (10/0) și Bihor Oradea (1/0) sunt echipele la care a mai evoluat Hanca.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies