Laurentiu Reghecampf FCSB Gigi Becali Octavian Popescu transfer octavian popescu Superliga

Reghecampf a crezut că e o glumă: "Dacă mă întrebați la mișto, vă răspund la mișto". Mesaj pentru Gigi Becali

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a fost întrebat la ultima conferință de presă dacă un jucător din România poate fi vândut la acest moment în schimbul sumei de 50 de milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 16:54
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 16:59

Tehnicianul a părut surprins de întrebarea venită, însă ulterior i s-a transmis că Gigi Becali este cel care a anunțat că așteaptă 50 de milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu.

Reghecampf: "Nu cred că se poate vinde un jucător pe 50 de milioane, n-avem rezultate în Europa"

Reghecampf nu vede posibil un astfel de transfer, mai ales atât timp cât FCSB nu joacă în competițiile europene. Totuși, fostul antrenor al bucureștenilor lasă de înțeles că înțelege strategia de marketing a lui Gigi Becali.

"În momentul actual, nu știu, nu cred că se va întâmpla acest lucru (n.r - ca România poate vinde un fotbalist pe 50 de milioane de euro) pentru că nu avem rezultate în cupele europene, deci va fi foarte greu. Dacă mă întrebați la mișto, vă răspund la mișto. 

Deci haideți să vă spun ceva. Gigi are voie să spună ce vrea el, cum și dumneavoastră aveți voie să spuneți ce vreți. E tactica lui, cum își vinde sau ce vinde, adică nu trebuie contrazis. Eu nu știu dacă se poate rezolva această sumă pentru că FCSB nu a jucat în cupele europene. 

Dacă juca cumva în primăvara europeană și aveau rezultate în Europa League sau Champions League, cu siguranță că Tavi Popescu putea fi vândut pe 50 de milioane de euro, nu cred că este problemă, dar trebuie să ai rezultate", a declarat Laurențiu Reghecampf.

Până în prezent, Octavian Popescu a fost pe teren în doar două duelurie europene, în preliminariile Europa League, respectiv Conference League: cu Slovan Liberec (0-2) și Șahtior Karagandy (2-2, 3-5 d.l.d).

  • 8 goluri și 3 pase decisive are Octavian Popescu în acest sezon la FCSB

VIDEO Gigi Becali despre Octavian Popescu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!