Cosmin Contra Getafe guangzhou Stranieri

Se face transferul! Contra a primit astazi vestea de milioane: pleaca din Spania pe bani multi imediat dupa revelion!

Cosmin Contra pleaca de la Getafe cu destinatia China. Guangzhou este echipa care vrea sa-l faca sa uite de fotbalul mare din Europa cu un contract de nerefuzat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 Decembrie 2014, 16:13
Data actualizarii: Miercuri 31 Decembrie 2014, 16:26

4 milioane de euro pentru Getafe si 2 milioane de dolari pe sezon pentru Contra - Guangzhou nu s-a uitat la bani pentru a pune mana pe antrenorul care a lasat o impresie foarte buna in prima liga spaniola.

Cu bani putini, Contra a reusit minunea de a salva echipa de la retrogradare in primavara si a avut un parcurs peste asteptari in turul acestui sezon.

In ciuda faptului ca este amenintata de faliment, Getafe se situeaza in acest moment aproape de mijlocul clasamentului, cu sanse reale de a se salva si in acest sezon.

Contra n-a vrut s-o lase pe Getafe, dar a acceptat transferul pentru binele clubului. Banii pe care chinezii i-au virat in conturile lui Getafe in schimbul lui Contra - 4 milioane de euro - ii ajuta pe spanioli sa plateasca salariile restante catre jucatori.

Plecarea lui Contra a fost pusa sub semnul intrebarii zilele trecute, pentru ca plata nu a fost aprobata initial de guvernul spaniol. Problemele birocratice s-au rezolvat astazi, iar Contra este asteptat in China imediat dupa revelion.

2 milioane $ pe sezon - este salariul pe care Contra il va castiga la Guanzhou, de patru ori mai mare decat cel pe care romanul il avea la Getafe (400.000 de euro).

Modifică setările cookies