Se face! Denis Drăguș a aflat unde va juca sezonul următor! Ce salariu va avea la viitoarea echipă

denis dragus Standard Liege Trabzonspor Stranieri Denis Drăguș / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 14:00
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 14:02

Denis Drăguș (24 de ani) va evolua în următorul sezon pentru Trabzonspor, echipa care a vrut să îl transfere pe internaționalul român după ce l-a văzut în acțiune la Gaziantep.

Presa din Belgia a anunțat că Trabzonspor a ajuns la un acord cu Standard Liege pentru transferul lui Denis Drăguș.

Trabzonspor plătește două milioane de euro pentru transferul lui Denis Drăguș

În urmă cu câteva săptămâni, Trabzonspor a făcut o primă ofertă de un milion de euro pentru internaționalul român, însă Standard Liege a refuzat categoric. Negocierile au continuat, însă, și se pare că cele două părți au ajuns la un acord, chiar dacă gruparea din Turcia nu părea dispusă să plătească mai mult de 1,5 milioane de euro pentru atacantul român.

În cele din urmă, cele două cluburi au bătut palma pentru suma de două milioane de euro, plus bonusuri, anunță Le Soir. Belgienii sperau să obțină în jurul sumei de trei milioane de euro, însă turcii nu au mai fost dispuși să plătească în plus, iar Standard Liege nu a vrut să riște să rateze transferul.

Informația a fost confirmată și de presa din Turcia. Kuzeyanadolu.net susține că deocamdată nu au fost semnate actele, însă acest lucru se va întâmpla în următoarele zile. Tot atunci va fi anunțat oficial și transferul fotbalistului.

  • 12 goluri și o pasă decisivă are Denis Drăguș la Gaziantep.
  • Trei milioane de euro este cota de piață a lui Denis Drăguș.

Cât va încasa Denis Drăgul la Trabzonspor

TolgNews anunță însă că transferul se va realiza pentru 1,7 milioane de euro plus bonusuri. Totodată, aceștia au anunțat că Drăguș ar urma să încaseze 1,6 milioane de euro anual. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!