Stranieri

Sansa relansarii lui Gardos: fundasul ar putea schimba echipa in aceasta iarna, sub forma de imprumut

Florin Gardos nu a mai jucat un meci la prima echipa a lui Southampton de aproape doi ani. Din februarie 2015, fundasul, ajuns intre timp la 28 de ani, a fost parca blestemat, luptandu-se din greu cu accidentarile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2016, 12:38
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2016, 12:52

Gardos si-a revenit pe final de an si a evoluat pentru formatia U23 a lui S'oton, insa pentru el viitorul pe termen scurt ar putea fi departe de St Mary's Stadium.

Romanul are concurenta destul de puternica pe post la Southampton, iar faptul ca acesta vine dupa o accidentare de lunga durata reprezinta un mare dezavantaj.

De asemenea, o alta problema a lui Gardos ar putea fi legata de dorinta lui claude Puel de a mai transfera inca un fundas: pe Molla Wague de la Granada (imprumutat in ultimul an la Udinese).

In aceste conditii, una dintre variantele lui Gardos ar fi cea a unui imprumut.

Pentru Gardos, "salvarea" poate veni de la Derby County, formatie aflata in cursa pentru promovarea in Premier League.

Derby ar putea reprezenta pentru Gardos perioada perfecta de readaptare la rigorile fotbalului din Anglia, considera acum antrenorii lui Southampton, motiv pentru care ideea unui imprumut a intrat in calcule.

Totusi, Southampton nu vrea sa-l vanda definitiv pe Gardos, in care isi pune inca sperante ca va putea evolua la cel mai inalt nivel din vara lui 2017.

6.8 milioane euro i-a costat Gardos pe englezi, in vara lui 2014.

17 meciuri a jucat fundasul pentru echipa engleza

Modifică setările cookies