Sanmartean, TOTTI al Stelei? Mijlocasul, gata de o revenire spectaculoasa in Ghencea: "Iau in calcul orice oferta"
Vineri 18 Martie 2016, 16:33

Sanmartean, TOTTI al Stelei? Mijlocasul, gata de o revenire spectaculoasa in Ghencea: "Iau in calcul orice oferta"


Lucian Sanmartean va pleca in vara de la arabi. E gata sa revina la Steaua si sa se lupte pentru calificarea in grupele Champions League. 

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Sanmartean spune ca e ii este greu in Arabia Saudita, acolo unde se joaca din doua in doua zile. Din vara vrea sa paraseasca echipa lui Piturca.

"A fost bine! Greu, o perioada lunga cu foarte multe meciuri, suntem angrenați in trei competiții, Liga Campionilor, Cupa Regelui si campionat. Am jucat din doua in doua zile, s-a adunat oboseala, dar una peste alta sunt sanatos si asta e cel mai important. Se simte oboseala, ca am jucat meci de meci, am avut 15 meciuri in doua luni, ceea ce e foarte mult.", a declarat Sanmartean la Digi.

"Deocamdata nimeni nu a venit cu vreo discuție, cu oferta. E timp. O sa incerc sa imi gasesc si alte variante. Oriunde, de oriunde vine oferta, eu iau in calcul orice."

"Greu de spus deocamdata. Nu stiu ce se va intampla cu mine si cu contractul meu. Le urez sa se califice, sa ia campionatul, am avut momente extraordinare la aceasta echipa."
, a mai spus mijlocasul.


Sanmartean a implinit 36 de ani pe 13 martie. 3 comentarii
  • 18 2016
    Spartanul O replica clasica as spune ( va las pe voi sa ghiciti autorul ) : DIN VARA LA STEAUA ! :))...
  • 18 2016
    Jijica Lasa clonele Sanmartean ! Mergi la echipe fara fite de oi ratate! Du-te in Bulgaria ca e mai bine si joci cu Keserou!...
  • 18 2016
    markos Bravo Sanmartean. Sper ca la Euro (daca vei juca) sa faci niste faze si sa cuceresti toata Europa. Apoi ce va fi veom vedea....
BRAT