Rusescu, tot mai aproape de transfer: "Negocierile sunt in desfasurare". Ce echipa insista pentru mutarea fostului golgheter

Rusescu, tot mai aproape de transfer: "Negocierile sunt in desfasurare". Ce echipa insista pentru mutarea fostului golgheter

Raul Rusescu va pleca de la Sevilla in aceasta vara, iar cea mai probabila destinatie este Italia.

Rusescu a fost aproape de revenirea la Steaua, insa campionii nu au reusit sa ajunga la o intelegere cu FC Sevilla pentru imprumutul fostului golgheter al campionatului romanesc.

Rusescu a mai negociat cu echipe din Turcia, insa acum e foarte aproape sa bata palma cu Palermo, formatie nou-promovata in Serie A.

Dupa ce presa italiana a dezvaluit interesul formatiei conduse de excentricul milionar Maurizio Zamparini pentru fostul golgheter al Ligii I, jurnalistii din Andaluzia noteaza si ei ca negocierile dintre cele doua parti sunt in desfasurare.

Spaniolii de la Estadio Deportivo scriu ca Palermo il considera pe Rusescu varianta ideala pentru ofensiva echipei, dar ar dori sa-l imprumute in urmatorul sezon si sa treaca in contract o clauza de cumparare definitiva in valoare de 2 milioane de euro, in timp ce conducatorii Sevillei ar dori sa-l vanda inca de pe acum in schimbul a 3 milioane de euro.

Palermo are doar doi atacanti in lot in acest moment, argentinianul de 20 de ani Paulo Bruno Dybala si uruguayanul Abel Hernandez de 23 de ani, ultimul prezent la Campionatul Mondial alaturi de nationala tarii sale.

3.000.000 de euro este in acest moment cota lui Rusescu, exact suma ceruta de Sevilla

2.200.000 de euro au platit andaluzii Stelei, in 2013

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT