Reusita FABULOASA sub ochii lui Stanciu! Arbitrul NU a vrut sa o anuleze cu VAR dupa ce a vazut reluarea! Cum a putut sa inscrie

Arbitrul a fost atat de fermecat de reusita incat nu a vrut sa anuleze golul cu VAR!

Nicolae Stanciu a inceput ca rezerva meciul cu Al Ittihad de vineri seara din Arabia Saudita - romanul a fost trimis pe teren la 0-0, in minutul 69, iar meciul s-a animat! Mai intai a deschis scorul Romario Da Silva cu o lovitura de cap pentru Al Ittihad, la un minut dupa intrarea lui Stanciu!

A venit insa faza din minutul 78 - Al Soma a primit mingea in careu, a preluat pe piept si apoi a trimis o foarfeca senzationala sub bara! Jucatorii oaspetilor au acuzat hent la preluarea lui Al Soma, moment in care arbitrul a verificat reusita cu ajutorul sistemului VAR. A ales sa o valideze.

Astfel, Al Soma devine unul dintre candidatii seriosi la golul anului dupa executia fantastica! Scorul final a fost 1-1.

Stanciu se simte excelent in Arabia Saudita la Al Ahli si este pe lista stranierilor convocati de Cosmin Contra pentru dubla cu Suedia si Feroe.

VEZI SI:

**Fotbalisti din Liga I care fac videochat? Ce spune Flavius Stoican

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube





VIDEO PROTVPLUS.RO

Barna, după demiterea lui Voiculescu: ”Premierul Florin Cîțu nu mai are susținerea USR-PLUS”
BRAT
Modifică setările cookies