Reacții care mai de care ale fanilor lui Jeonbuk după ce Dan Petrescu a fost dat afară de la echipă!

Dan Petrescu Jeonbuk Hyundai Motors Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 11:26
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 11:29

Antrenorul român s-a despărțit oficial de Jeonbuk Hyundai Motors din Coreea de Sud.

Sâmbătă dimineața, Jeonbuk Hyundai Motors a anunțat oficial plecarea antrenorului principal Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei din Coreea de Sud: ”Good bye, Dan Petrescu, good luck”!

Dan Petrescu despre fanii lui Jeonbuk

Jeobuk a oferit și o declarație a ”Bursucului”: "A fost o perioadă minunată să lucrez cu cei mai buni jucători şi fani la cea mai bună echipă din Asia. 

Voi păstra în suflet experienţa, timpul şi dragostea pentru echipă şi voi continua să o susţin pe Jeonbuk Hyundai când mă voi întoarce în ţara mea natală. Vă mulţumesc din nou”.

Fanii lui Jeonbuk despre Dan Petrescu

În ciuda faptului că Dan Petrescu a plecat de la Jeonbuk Hyundai Motors după ce a ajuns pe ultimul loc în K League 1, unii dintre fani apreciază mandatul românului.

”Dan Petrescu este un antrenor bun. Am apreciat cu adevărat tactica lui, chiar dacă a fost un mod diferit de a juca pentru Jeonbuk. Sper ca noul antrenor să continue cu schimbările făcute de român”, a scris contul de X (fostul Twitter) Jeonbuk Fan, cel mai bine informat când vine despre situația la echipă.

”În sfârșit!”, ”Mulțumim pentru efortul depus” sau ”Trebuie să le spuneți la revedere și celor care l-au adus aici pe Petrescu”, au comentat alți fani la postarea oficială a echipei, cu referire la directorul Roberto Di Matteo, fostul fotbalist coechipier cu Dan Petrescu la Chelsea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!