NEWS ALERT ”Good bye, good luck”! Jeonbuk a făcut anunțul oficial despre Dan Petrescu după ce echipa a ajuns pe ultimul loc

Dan Petrescu Coreea de Sud Jeonbuk Hyundai Motors K League 1 Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 11:04
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 11:15

Antrenorul român s-a despărțit de Jeonbuk Hyundai Motors din Coreea de Sud.

Jeonbuk Hyundai Motors a anunțat oficial sâmbătă dimineața plecarea antrenorului principal Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei din Coreea de Sud: ”Good bye, Dan Petrescu, good luck”!

"A fost o perioadă minunată să lucrez cu cei mai buni jucători şi fani la cea mai bună echipă din Asia. 

Voi păstra în suflet experienţa, timpul şi dragostea pentru echipă şi voi continua să o susţin pe Jeonbuk Hyundai când mă voi întoarce în ţara mea natală. Vă mulţumesc din nou”, a declarat Dan Petrescu, potrivit paginii de Facebook a echipei sud-coreene.

”Bursucul” antrena la Jeonbuk din vara anului trecut, dar echipa se află acum pe ultimul loc în K League 1 după ce a fost eliminată și din AFC Champions League de Ulsan Hyundai, tot din Coreea de Sud.

Neluțu Varga l-a sunat pe Dan Petrescu! Ce răspuns a dat antrenorul pentru revenirea la CFR Cluj

Numele lui Dan Petrescu a fost asociat deja cu o revenire la CFR Cluj, acolo unde postul de antrenor este liber după ce Adrian Mutu (45 de ani) și-a înaintat demisia.

Eliminată din Cupa României și cu șanse foarte mici pentru titlu în acest sezon, CFR Cluj pregătește deja următorul sezon, iar Neluțu Varga l-a sunat pe Dan Petrescu pentru a-i propune să revină în Gruia.

”Bursucul” exclude posibilitatea de a prelua echipa din acest sezon, fără șanse la titlu, iar în cazul unei reveniri ar vrea un contract valabil pe cel puțin două sezoane și cu o clauză mare de reziliere.

Dacă s-ar întoarce pe banca lui CFR Cluj, Dan Petrescu ar fi la al patrulea ”mandat” în Gruia. Până acum și-a trecut în palmares patru titluri de campion cu gruparea patronată de Neluțu Varga.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!