Reacția lui Denis Drăguș, după ce Denis Alibec a fost ofertat de fosta sa echipă: ”Nu e ușor să reziști acolo!”

denis dragus Denis Alibec Gaziantep Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 22:32
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 22:32

Denis Drăguș a semnat cu Trabzonspor, iar Gaziantep, echipa la care atacantul a impresionat sezonul trecut, este în căutarea unui nou atacant.

Gaziantep l-ar fi ofertat deja pe Denis Alibec, însă internaționalul român nu a dat încă un răspuns. 

Denis Drăguș l-a sfătuit pe Denis Alibec să semneze cu Gaziantep

Denis Drăguș l-a sfătuit pe Denis Alibec să dea curs ofertei din partea celor de la Gaziantep. Drăguș crede că lui Denis Alibec i se potrivește foarte bine campionatul Turciei, mai ales că Denis Alibec a mai evoluat acolo.

În perioada 2020-2021, Denis Alibec a fost jucătorul celor de la Kayserispor.

Eu l-aș sfătui să meargă. E un campionat puternic, dificil. Am jucat și în Belgia, și în Turcia, ambele sunt campionate puternice, care pun mult accent pe partea fizică, au intensitate, se joacă foarte mult de la o poartă la alta, nu este ușor să reziști.

Denis a mai fost, știe campionatul, m-aș bucura pentru el, ar fi un lucru frumos, sper să ia cea mai bună decizie pentru cariera lui. E un băiat super, un fotbalist excepțional, avem nevoie de cât mai mulți în grupul ăsta frumos”, a spus Denis Drăguș la Digi Sport.

Ali Gunes, după ce a aflat că Gaziantep l-a ofertat pe Denis Alibec: ”Este o glumă proastă?”

Decizia celor de la Gaziantep de a-l oferta pe Alibec i s-a părut o ”glumă proastă” antrenorului și fostului oficial de la Gaziantep, Ali Gunes.

Este o glumă proastă? Un jucător pe care l-am observat și analizat în 2015, atunci când Denis Alibec juca în România, a ajuns pe lista lui Gaziantep zece ani mai târziu, când a ajuns să joace la Muaither SC, o echipă care a retrogradat din prima ligă a Qatarului. Ați ratat vremurile bune, nu-i așa?”, a scris Ali Gunes pe rețelele sociale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!