”Este o glumă proastă?” A văzut că Denis Alibec a fost ofertat de Gaziantep și a răbufnit

Denis Alibec Gaziantep Romania Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 17:38
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 17:38

România a fost eliminată de la EURO 2024, iar o parte dintre tricolori trebuie să își găsească noi echipe de club.

Denis Alibec este unul dintre jucătorii aflați în această situație. Rămas liber de contract după despărțirea de Muaither SC, echipă care a retrogradat în al doilea eșalon din Qatar, Alibec va fi nevoit să își găsească o nouă echipă.

Ali Gunes a răbufnit după ce a aflat că Gaziantep l-a ofertat pe Denis Alibec

Deși are porțile deschis la Farul Constanța, Denis Alibec ar dori mai degrabă o echipă din străinătate și se pare că a reușit să le atragă atenția celor de la Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Șumudică.

Turcii au anunțat că cei de la Gaziantep i-au făcut deja o ofertă lui Denis Alibec, iar acum așteaptă răspunsul fotbalistului român. Decizia celor de la Gaziantep de a-l oferta pe Alibec i s-a părut o ”glumă proastă” antrenorului și fostului oficial de la Gaziantep, Ali Gunes.

Acesta susține că l-a remarcat pe Denis Alibec în urmă cu zece ani și s-a amuzat de faptul că cei de la Gaziantep s-au decis să îl oferteze pe atacant abia acum, când Alibec a ajuns să evolueze la formații aflate la retrogradare în Qatar.

Este o glumă proastă? Un jucător pe care l-am observat și analizat în 2015, atunci când Denis Alibec juca în România, a ajuns pe lista lui Gaziantep zece ani mai târziu, când a ajuns să joace la Muaither SC, o echipă care a retrogradat din prima ligă a Qatarului. Ați ratat vremurile bune, nu-i așa?”, a scris Ali Gunes pe rețelele sociale.

Ce au scris turcii despre Denis Alibec

Deși a reușit până acum să îl aducă pe Eren Erdogan de la Altay, Gaziantep FK, care a încercat să îl transfere de mai mulți ani pe Denis Alibec, l-a readus pe român pe agenda sa.

Se așteaptă cu nerăbdare un răspuns de la golgheterul român. Gaziantep FK i-a făcut o ofertă lui Denis Alibec, care a jucat ultima oară pentru Muaither SC, iar discuțiile sunt în curs de desfășurare, urmând ca situația fotbalistului român să devină clară în zilele următoare”, au scris turcii de la Mamohaber.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!