Stranieri

Radu Drăgușin vrea să fie titular în duelul cu Juventus: ”Va trebui să dea totul!”

Juventus și Salermitana se duelează duminică, de la ora 16:00, în etapa 30 din Serie A.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 09:25
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 09:25

Meciul dintre echipa care îl deține și echipa la care evoluează va fi un moment special pentru Radu Drăgușin. Fundașul de 20 de ani, aflat pe lista preliminară a lui Edward Iordănescu la echipa națională, are ocazia să îl convingă pe Massimiliano Allegri că merită un loc în lotul fostei campioane a Italiei, din sezonul următor.

Juventus are un sezon slab, iar Radu Drăgușin ar putea fi un om important în structura echipei din Torino pentru sezonul următor. Impresarul Florin Manea a vorbit despre emoțiile fotbalistului de 20 de ani, înaintea acestui meci.

Radu Drăgușin, gata să o înfrunte pe Juventus: „Va trebui să dea totul! Se gândește doar să meargă bine cu Salernitana!”

A mai jucat o dată contra lui Juventus, în tricoul Sampdoriei. Sper să îl văd în teren. Este conștient că va trebui să dea totul, chiar dacă are un respect profund pentru culorile `bianconeri`. Radu se gândește doar să meargă bine cu Salernitana. Va fi un test bun pentru el.

Dusan Vlahovic, în ciuda faptului că este atât de tânăr, este deja un jucător foarte important. Este foarte puternic, nu va fi ușor să-l oprească Am vorbit despre acest lucru cu el, dar mi-a spus că abia așteaptă duelul. Îi plac foarte mult aceste provocări.

În vară se va întoarce la Juventus, apoi vom vorbi despre viitorul lui la club. Radu are mereu în vedere culorile lui Juventus. Este echipa pe care a ales-o și la care dorește să evolueze în viitorul apropiat. Calea pe care o urmează este excelentă. Ne-am propus vreo 20 de jocuri și am ajuns la 18. Scopul său este să încheie sezonul în cel mai bun mod posibil”, a spus Florin Manea, pentru tuttojuve.com.

Modifică setările cookies