radu dragusin juventus Stranieri Radu Drăgușin și Cristiano Ronaldo

Radu Drăgușin, pariul lui Juventus! Ce a spus președintele clubului despre internaționalul U21

Radu Drăgușin este una din marile speranțe ale fotbalului românesc.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 15:26
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 15:34

Alături de fotbaliști precum Olimpiu Moruțan, Enes Sali, Valentim Mihăilă sau Cătălin Cârjan, Drăgușin speră să readucă naționala României acolo unde era cândva.

Și Juventus are mare încredere în el. Deși fundașul central de 19 ani a fost cedat la Sampdoria, sub formă de împrumut. Andrea Agnelli, președintele clubului, îl laudă pe Drăgușin, considerându-l un mare talent, spune impresarul Florin Manea.

Radu Drăgușin, pariul lui Agnelli

”A fost o întâlnire a acționarilor lui Juventus iar Agnelli a zis «Producem jucători de mare valoare» și a dat 3-4 nume. Printre care și Radu Drăgușin. E o mândrie să te numească patronul într-o întâlnire a celor care bagă bani la Juventus.

Munca bate talentul. Iar eu mizez pe caracter. Ai văzut cum arăta Radu când l-am dus la Juventus și cum arată acum? A primit două zile libere, iar el s-a dus la sală, câte 3 ore pe zi.  

Acum, la Sampdoria, a jucat bine în primele 3 meciuri, dar în ultimul a greșit la gol. După aceea a fost pe bancă. Acum trebuie să-și aștepte rândul. El trebuie să-și facă treaba unde e. S-a dus acolo să ajute.

Juventus nu a fost de acord cu opțiune de cumpărare sau altceva. Dacă joacă, o face pentru că merită. Patronul Sampdoriei mi-a zis «Dacă era jucătorul meu, ar fi jucat în fiecare meci»”, a spus Florin Manea la GSP.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!