Stranieri

Presa din Italia nu a ignorat retragerea lui Tatarusanu de la nationala! Ce scriu italienii despre portarul lui Milan

Tatarusanu si-a anuntat retragerea din echipa nationala a Romaniei dupa egalul, 1-1, de la Belfast.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Noiembrie 2020, 20:53
Data actualizarii: Joi 19 Noiembrie 2020, 20:57

Presa din Italia nu a ignorat acest subiect, iar site-ul 'de casa' al lui AC Milan, MilanNews24.com, a publicat scrisoarea transmisa joi de portarul de 35 de ani.

De asemenea, site-ul Tuttomercatoweb.com a abordat acest subiect, notand ca "Tatarusanu renunta la echipa nationala. Portarul Milanului se retrage din nationala Romaniei dupa 73 de aparitii adunate pe parcursul a 11 ani".

Publicatia suporterilor lui AC Milan, Il Milanista, care este afiliata la Gazzetta dello Sport, a prezentat ca Tatarusanu si-a anuntat retragerea de la prima reprezentativa printr-o scrisoare deschisa, publicata pe site-ul Federatiei Romane de Fotbal.

"Tatarusanu isi ia ramas bun de la nationala Romaniei. Portarul a facut anuntul printr-o scrisoare publicata de FRF, in care Tatarusanu a explicat aceasta decizie".

Ciprian Tatarusanu a bifat de-a lungul carierei 73 de selectii la nationala Romaniei si a participat la Campionatul European din Franta, disputat in 2016.

Prima selectie a portarului de la AC Milan a fost in 2010, pe vremea cand selectionerul Romaniei era Razvan Lucescu. Tatarusanu a fost titular intr-un meci amical cu Italia, incheiat la egalitate, scor 1-1, pe 17 noiembrie 2010.

Tatarusanu este pe locul 17 in topul celor mai selectionati fotbalisti romani din istorie, la egalitate cu Cosmin Contra.

Modifică setările cookies