Presa din Italia a facut anuntul! Inter a luat decizia in cazul lui Ionut Radu! Ce se va intampla cu portarul roman 

Presa din Italia a facut anuntul! Inter a luat decizia in cazul lui Ionut Radu! Ce se va intampla cu portarul roman 

Ionut Radu (22 ani) nu a bifat niciun meci in acest sezon! 

Portarul roman nu a jucat deloc la Inter din august 2020, de cand a revenit, insa nici in perioada petrecuta la Parma nu a primit minute. Liderul din Serie A ar fi decis ce se va intampla cu Radu din sezonul urmator. 

Conform Gazzetta dello Sport, Radu se afla pe lista jucatorilor care vor pleca de la Inter in vara. Antonio Conte a decis ca nu se va mai baza pe 10 dintre jucatorii aflati in lot, iar romanul se afla printre ei. 

Cu toate astea, in cazul lui Ionut Radu va fi vorba despre un imprumut, spre deosebire de alti jucatori care vor fi vanduti definitiv de club. Daniele Padelli, cel de-al treilea portar al clubului va fi lasat definitiv sa plece.

Forma incredibila a lui Samir Handanovic (36 ani) nu i-a permis lui Conte sa il scoata din poarta pe veteranul portar, care ar putea primi o propunere de prelungire a contractului. Handanovic mai are contract cu Inter pana in iunie 2022.  

Convocat de Mirel Radoi la nationala Romaniei pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, Ionut Radu nu a prins niciun minut de joc, dupa ce Florin Nita a avut prestatii incredibile in poarta nationalei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Nu doresc să mai avem un lockdown. E important să avem o economie deschisă
BRAT
Modifică setările cookies