Petrescu, dat afara de la Kuban! Antrenorul are de incasat o suma uriasa, dar clubul este aproape de faliment! 

Petrescu, dat afara de la Kuban! Antrenorul are de incasat o suma uriasa, dar clubul este aproape de faliment! 

Kuban Krasnodar a anuntat oficial despartirea de Dan Petrescu pentru a doua oara. 

Petrescu nu mai este antrenorul lui Kuban! Cu dar 3 victorii in 15 etape, echipa din Krasnodar se afla pe locul 14 din 20 de echipe in liga a doua din Rusia. Antrenorul roman avea contract pana in 2018 si are de primit 700.000 de euro drept despagubiri pentru concediere, anunta presa din Rusia. Ramane de vazut daca ii si va incasa. Kuban are datorii mari si e aproape de faliment. Acesta este si motivul pentru parcursul slab al echipei, acuza agentul lui Petrescu. Kuban are datorii mari catre jucatori.

"Totul pleaca de la bani. Restantele financiare au afectat rezultatele. Sunt jucatori neplatiti de 6-8 luni, iar Petrescu nu a incasat niciun cent. De 4 luni ni se promite ca situatia se rezolva, pregatiseram un memoriu. Sper ca macar acum sa fie onesti", a declarat agentul lui Petrescu, Nicolae Parnau, in presa din Rusia.

Petrescu avea un contract de 1,4 milioane de euro la Kuban. "E jumatate din cat castiga in China", a mai spus agentul sau.

Petrescu a avut din nou si probleme cu disciplina. A stat 4 partide in tribuna in urma protestelor la adresa arbitrajului. 

In primul mandat, Petrescu a preluat-o pe Kuban tot in liga a doua si a calificat-o pana in Europa League. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies