"Oricat de impotriva jucatorului ar fi, trebuie sa il bage daca Ianis il forteaza!" Gica Popescu, SFAT PRETIOS pentru Hagi jr: cum poate redeveni titular in Belgia

"Oricat de impotriva jucatorului ar fi, trebuie sa il bage daca Ianis il forteaza!" Gica Popescu, SFAT PRETIOS pentru Hagi jr: cum poate redeveni titular in Belgia

Ianis Hagi are o situatie dificila la Genk. 

Gica Popescu a comentat situatia lui Ianis Hagi la Genk. Presedintele de la Viitorul, fosta echipa a lui Hagi Jr., a marturisit ca e un mare semn de intrebare de ce Ianis, care se descurca excelent, nu a mai fost folosit de antrenorul echipei din Belgia. 

"El a avut un inceput de sezon foarte bun la Genk, era foarte apreciat de antrenor, de toata lumea. Dupa o evolutie foarte buna a inceput sa joace foarte putin si apoi mai deloc, asta a fost intrebarea. 

Antrenorul poate trimite in teren pe cine vrea. Intrebarea pe care si-a pus-o si Ianis este de ce, jucand foarte bine, a disparut din echipa", a spus Gica Popescu la DigiSport. 

Oficialul echipei din Ovidiu a marturisit ca a vorbit cu Ianis si i-a dat un sfat pretios. Popescu l-a invatat pe tanarul jucator cum sa ii forteze mana antrenorului de la Genk, astfel incat acesta din urma sa nu-si mai permita sa il lase in afara echipei. 

"L-am sfatuit sa continue sa se antreneze, sa puna presiune pe antrenor. Oricat de impotriva jucatorului ar fi, trebuie sa il bage daca jucatorul il forteaza", a completat Gica Popescu. 

Chiar daca in ultimele 5 partide disputate de Genk, Ianis Hagi a prins doar 27 de minute de joc, romanul spera ca situatia sa se schimbe odata cu inlocuirea antrenorului Felice Mazzu. Genk are un nou tehnician, Hannes Wolf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Doi angajați au fost reținuți în cazul tragediei de la spitalul Victor Babeş. Sunt acuzaţi de ucidere din culpă
BRAT
Modifică setările cookies